TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 25. 11. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Hanka Malkova

Sebekoučink

Zahájení: 14.05.2024
Ukončení: 06.08.2024
Cíl: Žít zdravě

50% Držím!
- +

Zaplacený cyklus je přístupný do 8. 8. 2024

Získané body

Tento měsíc: 97
Celkem: 3954
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 6.00 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133554.82 km
Kolo: 66274.30 km
Cvičení: 5546 h 33 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Hanka Malkova

Jak psát blog?

Účastníci projektu Prožij rok zdravě, přijďte si na Den zdraví pro svůj dárek!

20. 10. 2016

Srdečně vás zveme na jubilejní 20. ročník DNE ZDRAVÍ, který se uskuteční v neděli 23. 10. 2016 v Praze Modřanech.

Pokud jste se zapojili do projektu Prožij rok zdravě a přijdete na Den zdraví, dostanete dáreček od STOBu v podobě Nákupního rádce. Na 100 z vás navíc čeká celý balíček zdravých potravin.

Jak si cenu zajistit?

Napište nám na e-mail prozijrokzdrave@stobklub.cz, že na Den zdraví dorazíte (stačí napsat své jméno a větu "Přijdu si pro svou výhru na Den zdraví"). Hlásit se můžete od pondělí 17. 10. 2016 od 8:00 hod. E-maily, které dorazí dříve, nebudou akceptovány.

Pokud budete mezi prvními 100, co se přihlásí, bude pro vás připraven hodnotný balíček, který si můžete kdykoli během dne přijít vyzvednout ke stánku Prožij rok zdravě.

Cenu je možné vyzvednout pouze osobně na Dni zdraví. A to opravdu bez výjimky! Budeme přísní a vyzvednutí ceny pro kamarádku, která nemohla přijít z důvodu nemoci atd., fungovat prostě nebude :)

A tím to ještě nekončí! Na 5 vylosovaných čekají atraktivní hlavní ceny. Hlavní cenou je týdenní květnový pobyt se STOBem pro jednu osobu v Luhačovicích, dále na dva z vás čeká týden krabičkové diety od Zdravého stravování, ale cen je ještě více.

Slosování proběhne v rámci programu od 13:30 do 14:45 hod. ve velké tělocvičně I. Zde budou vyhlášeny a drobně oceněni také celkově nejúspěšnější účastníci projektu, kteří nasbírali v celém projektu nejvíce bodů. Více o cenách zde

Do slosování budou zařazeni opravdu všichni, co se do projektu zapojili, jedinou podmínkou pro převzetí ceny je opět to, že musíte být osobně přítomni na Dni zdraví. Přijďte ke stánku Prožij rok zdravě, nahlašte se a zajistěte si tak účast ve slosování.

Na Dni zdraví vás čeká mimo jiné celý den plný zábavy, ochutnávek a cvičení. Vezměte rodinu, přátele a přijďte ochutnat zdravé potraviny, kterými si můžete zpestřit svůj jídelníček. Zdarma využijete měření složení těla, zraku a další poradenství. Můžete si vyzkoušet hněd několik druhů pohybové aktivity nebo třeba jógu smíchu, která vám určitě zvedne náladu. Vezměte s sebou i svoje děti, pro které je také připravený program.

Jak se k nám dostanete a kompletní program Dne zdraví naleznete zde 

Všichni, kdo se nám nahlásili, přijďte si kdykoli během Dne zdraví (23. 10. od 10 do 16 hod.) na stánek Prožij rok zdravě a dostanete svou výhru!

Jako bonus pro všechny účastníky Prožij rok zdravě máme připravenou slevu 30 % na konferenci Dialogem ke zdraví s mnoha zajímavými tématy. Více informací a přihlášky zde
Pro uplatnění slevy zadejte slevový kód PRZ2016 do přihlášky. 

Budeme se těšit na viděnou na konferenci a na Dni zdraví!

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři